Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

TEK4 fúrógépek turbinalapátokhoz


Ismét bővül az IC-Hungary ajánlata. Mostantól a TEK4 EDM/lézeres fúrógépeket is forgalmazzuk!
Letöltés
Gépek rövid bemutatása
Letöltés
Cég és gépek

A TEK4 gépei elsősorban turbinalapátok hűtőfuratainak készítésére alkalmasak. Az 5-tengelyes megmunkálásnak köszönhetően változatos formájú turbinalapátokba is készíthetünk nagyszámú, apró furatot. A fejlett vezérlés és a kiváló technológia pedig hozzájárul a bonyolult furatmintázatok egyszerűen történő kialakításához. 

A gépek többféle technológiát sorakoztatnak fel: szikraforgácsolás, lézervágás/hegesztés, elektrokémiai megmunkálás (ECM). A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően  gyorsan és pontosan dolgozhatunk ezekkel a gépekkel, így eleget téve a növekvőő igényeknek.

Az új gépek kategóriában ismerje meg részletesebben a gépeket, és kérje ajánlatunkat bizalommal!