Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Modular rögzítőelemek


Ajánlatunkban már a rögzítőelemek is megtalálhatóak

Minden igazi szakember tudja, hogy a jó megmunkálás a munkadarab megfelelő rögzítésével kezdődik. Ezért megtalálhatók a kínálatunkban a Modular befogók, mágnesek, illetve minden, ami a precíz rögzítéshez szükséges.

"Termékpalettánk rendkívül széles, számos olyan megoldást nyújtunk huzalos szikraforgácsoló gépekhez, amelyek könnyebbé és gyorsabbá teszik a gépek kezelését a felhasználók számára. Minimális akadály a munkaterületen, maximális pozícionálási lehetőségek. Mindegyik satutesthez különböző elrendezések lehetségesek, csak a hozzájuk csatlakoztatott befogópofákat és a megfordtható alapokat kell átkapcsolni. Speciális verziók is elérhetők: mátrixok az öntőformákhoz, domború bélyegek, kivágószerszámok, perselyek és kilökőcsapok."

Igyekszünk teljes körű ellátást adni ügyfeleinknek, hogy mindig elégedetten, és eredményesen végezhessék a munkájukat.