Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új gép az OR Lasertől


Az LPX új dimenziót nyit a lézeres gravírozó, feliratozó gépek világában

Az új LPX rövid áttekintése

 • Impulzus üzemű kiváló sugárminőségű lézer (M² < 1,3)
 • A tengelyek összehangolt mozgásának köszönhetően kiemelkedő pontosság
 • Egyszerű beállítások a felhasználóbarát 3D Jostick-al
 • A feliratozó szoftverrel minden féle karaktert, jelet, garfikát, logókat, adatmátrixokat és kódokat lehet ábrázolni
 • Minden acél, valamint a nem vastartalmú fémek is megmunkálhatóak (Előmegmunkálás különleges sprayvel)
 • Kiváló minőségű feliratozás: kopásálló, időjárásálló és környezetkímélő
 • Azonnali és érintésmentes megmunkálás
 • Maximális felirat nagysága 700 x 700 mm
 • Munkadarabok megmunkálás 1000 kg-ig
 • A lineáris tengelyek pozícionálási és ismétlési pontossága 10 mikron (0.01 mm)
 • A lineáris tengelyek gyorsulása 1 m/s²
 • Maximum tengelysebesség 30 m/perc

 

Bármit is szeretne megmunkálni, a gép a legjobbat hozza ki magából

Az innovatív OR Laser gépei már jóideje kiváló minőséget nyújtanak a feliratozás, gravírozás területén. Az LPX ennél is tovább megy. Az 50W-os lézernek és a kiemelkedő precíziónak köszönhetően kétséget kizáróan minden feladatra megoldást talál a gravírozás, feliratozás területén. A minimális csíkszélesség 50μm, a maximális impulzus energia 1.5 mJ.

Ez a precíz, dinamikus rendszer 5 mozgó tengellyel van felszerelve. Minden tengely 1 m/s² gyorsulást végez, ezáltal a 30 m/perc sebességet is elérhetik. A maximális precízióért a gránit szerkezet és a kiváló méréstechnika gondoskodik.

 

Fő az egyszerűség és a kontrollálhatóság

 A megmunkálás előtti beállítások a kamerának köszönhetően jelentősen lerövidülnek. A nagyfelbontású kamerarendszernek köszönhetően nagyon egyszerűen és pontosan határozhatjuk meg az alkatrész pozícióját. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a felhasználó most már valós időben határozhatja meg a feliratozást, valamint „live” megfigyelheti a megmunkálást.

A szoftvercsomag fontos eleme az automatikus alkatrész-felismerő. Ha pontatlanul tettük be a gépbe a feliratozandó munkadarabot, ezt a gép felismeri, és végül automatikusan a megfelelő helyen kezdi el a munkát.

 

1000 kg-mal is gond nélkül elbír 

A berendezés kategóriájában különlegesen tágasnak számító belső térrel rendelkezik, 800 x 800 x 200 mm nagyságú munkadarabok is megmunkálhatóak. Ez egy felsőkategóriás pásztázó-fejnek és a lineármotoros hajtású dinamikus precíziós tengelyeknek köszönhető.  A tengelyek gyorsulása 1 m/s², az elérhető tengelysebesség 30 m/perc. A munkaasztal egy egyszerű, masszív gránitlapból áll. Ennek köszönhetően biztosítható, hogy az asztal teljesen mentes legyen a remegéstől, így nagy tengelysebességeknél is különleges pontosság érhető el.

A berendezés maximális rugalmasságát az opcionális forgó tengellyel tapasztalhatjuk meg. Ahogy az OR Laser többi zárt munkaterű gépe is, úgy ez is megfelel minden biztonsági előírásnak, és további biztonsági intézkedések nélkül is bármilyen térben használható.

 

Hibátlan működés: saját fejlesztésű szoftver és hardver

A gép vezérléséről az OR Laser gravírozó programja gondoskodik. A szoftver nagyon sok funkcióval rendelkezik, amelyekkel minden igényt ki lehet elégíteni. Egyszerűen importálhatunk .Al, DXF, HPGL, BMP és JPG fájlokat.

Valós időben követhetjük az egész folyamatot a nagyfelbontású kamerának köszönhetően. További hasznos funkciók könnyítik a munkát, így elősegítve a gazdaságos és hatékony gyártást.

 

Technikai adatok:

Mozgástartomány:

X-tengely: 600 mm
Y-tengely: 600 mm
Z-tengely: 380 mm

Előtolás:

Gyors üzemben X/Y/Z: 30/30/30 m/min
Gyorsulás: 1m/s²

Munkafelület:

Asztal felülete: 800 x 800 mm
Max. munkadarab magasság: 200 mm