ÚJ ÉS HASZNÁLT CNC SZERSZÁMGÉPEK

TEK4

DCW Laser 5 tengelyes lézeres megmunkálóközpont

  • Gyártó: TEK4
  • Gép Állapota: Új


A negyedik generációs 5 tengelyes DCW Laser egyben alkalmas furatok készítésére, vágásra, és hegesztésre. Megtalálható benne egy Heidenhain tapintófej, amely biztosítja a gép pontosságát, valamint az alkatrész pontos pozíciójának az érzékelését, ezzel garantálja a pontos megmunkálást minden alkalommal. A lézersugár csak egy tükrön halad keresztül. így stabilabb, jobb sugárminőségű lézerfény érhető el, és kisebb a karbantartásigénye is.
Műszaki adatok
A gép leírása 1: A negyedik generációs 5 tengelyes DCW Laser egyben alkalmas furatok készítésére, vágásra, és hegesztésre. Megtalálható benne egy Heidenhain tapintófej, amely biztosítja a gép pontosságát, valamint az alkatrész pontos pozíciójának az érzékelését, ezzel garantálja a pontos megmunkálást minden alkalommal. A lézersugár csak egy tükrön halad keresztül. így stabilabb, jobb sugárminőségű lézerfény érhető el, és kisebb a karbantartásigénye is.
A gép leírása 2: Nagy felületű ablakok, oldalra csúszó ajtók – jó hozzáférhetőség. Beépített mérőrendszer mindig ellenőrzi a gép és a munkadarab pontosságát. Utóbbi 6 pontos érintéssel történik. “Beam Set” -automatikusan beállítja a lézersugár pozícióját és fókuszát.
Méretek
X / Y / Z mozgástartomány: 700 x 300 x 400 mm
Tulajdonságok
C-tengely 360°
B-tengely 360° (+/- 180°)
Opciók
Beépített tapintófej

TAG-ek: tek4, dcw, lézer, megmunkáló-központ