ÚJ ÉS HASZNÁLT CNC SZERSZÁMGÉPEK

Stöckel

FD Sík- és Profilköszörűgép

  • Gyártó: Stöckel
  • Gép Állapota: Új


A Stöckel FD egy nagyprecizitású portál-köszörű optimális térkihasználással. A gép szerkezeti elemei natúr kőből vannak. A gránit elemeknek köszönhetően a nagy merevséghez kiváló csillapítási tulajdonságok tartoznak. A gép vezetőelemei választhatóan lehetnek lineáris vagy hidrosztatikus vezetők. Az X és Y tengelyek hajtásáról szervomotor gondoskodik, a Z-tengely hidraulikus vezérlésű. Kérhető a Z-tengely is szervohajtással, így minimálisra csökkenthető a hőmérsékletváltozás miatti pontatlanság. A masszív gránit felépítésnek köszönhetően az asztal terelhetősége kiemelkedően nagy, gyakorlatban a felhelyezhető darab mérete és a talapzat keménysége határozza meg. A hagyományos NC-től a modern CNC vezérlésekig megtalálhatja a gépéhez, illetve az alkalmazáshoz legjobban illőt. Az FD széria gépei technikai kialakításukat tekintve igényesek, gazdaságosan és precízen dolgozhat vele. A mozgástartomány széles skálán mozog, az alapgép 600 x 400 mm tartománnyal rendelkezik.
Műszaki adatok
A gép leírása 1: A Stöckel FD egy nagy precizitású portál-köszörű optimális térkihasználással. A gép szerkezeti elemei natúr kőből vannak. A gránit elemeknek köszönhetően a nagy merevséghez kiváló csillapítási tulajdonságok tartoznak.
A gép leírása 2: A gép vezetőelemei választhatóan lehetnek lineáris vagy hidrosztatikus vezetők. Az X és Y tengelyek hajtásáról szervomotor gondoskodik, a Z-tengely hidraulikus vezérlésű. Kérhető a Z-tengely is szervohajtással, így minimálisra csökkenthető a hőmérsékletváltozás miatti pontatlanság.
A gép leírása 3: A masszív gránit felépítésnek köszönhetően az asztal terelhetősége kiemelkedően nagy, gyakorlatban a felhelyezhető darab mérete és a talapzat keménysége határozza meg.
A gép leírása 4: A hagyományos NC-től a modern CNC vezérlésekig megtalálhatja a gépéhez, illetve az alkalmazáshoz legjobban illőt.
A gép leírása 5: Az FD széria gépei technikai kialakításukat tekintve igényesek, gazdaságosan és precízen dolgozhat vele. A mozgástartomány széles skálán mozog, az alapgép 600 x 400 mm tartománnyal rendelkezik.
Méretek
X / Y / Z mozgástartomány: 400 x 600 - 4 000 x 1 500 mm
Letölthető Dokumentumok

Hasonló CNC Szerszámgépek

RS Hengeres Köszörűgép

RS Hengeres Köszörűgép

TAG-ek: stöckel, fd, síkköszörű, profilköszörű