Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Rólunk
    Az Industrial Contacts Hungary Kft röviden IC-Hungary Kft 1997-ben alakult német és magyar személyek kezdeményezéséből. Cégünk megalakulásakor használt szikraforgácsoló gépek németországi importjával foglalkozott. Az első 5 évben több mint 100 használt huzalszikrát, tömbszikrát és startfúrót értékesítettünk.

    Az általunk értékesített gépek szervizét a Varga and SZ Bt látta el alvállalkozóként. A Fanuc gépek szervizelésében a mai napig szoros kapcsolatban áll a két cég.

1999-től képviseltük a frankfurti székhelyű MATRA céget. A MATRA az alábbi gépeket forgalmazta:
  • Fanuc huzalos szikraforgácsoló gépek
  • Exeron tömbös szikraforgácsoló gépek
  • Datron HSC marógépek
  • Johnford megmunkáló központok és esztergák

    2005 óta vagyunk a BIHLER cég magyarországi partnere. A Németországi Bihler stancoló, hajlító, hegesztő és összeszerelő automatái a legfejlettebb technológiát képviselik kategóriájukban.

    2006-tól a Matra cég megszűnésével a Sodick cég választott minket képviseletének. A japán Sodick cég világelső gyártó a szikraforgácsoló gépek területén. Az általunk forgalmazott gépek:
  • Sodick huzalos szikraforgácsoló gépek
  • Sodick tömbös szikraforgácsoló gépek
  • Sodick startfúró gépek

    Az USA-beli Milltronics gépek 2007 óta találhatók meg kínálatunkban. Vertikális és horizontális megmunkáló központok marógépek és esztergák teszik tejessé a palettánkat.

    A lézerhegesztés egyre elterjedtebb . Az OR-Laser GmbH német gyártó számos gépe bizonyította már Magyarországon a kiváló minőségét. A fenti gépek forgalmazását jól képzett szerviz csapatunk támogatja.


Várjuk kapcsolatfelvételét!

Az IC-Hungary csapata.