ÚJ ÉS HASZNÁLT CNC SZERSZÁMGÉPEK

Hirek
Dinamikus Takumi Grafit Megmunkáló Központok

Dinamikus Takumi Grafit Megmunkáló Központok

A grafit alapanyagként számos előnnyel rendelkezik: kisebb a bekerülési költsége és precízebben munkálható meg.

A Jövő Gyára - Milltronics 9000 CNC Vezérlő

A Jövő Gyára - Milltronics 9000 CNC Vezérlő

A Milltronics 9000 sorozatú vezérlő szinte mind a 38 Milltronics CNC-modellben alapfelszereltségnek számít. A Milltronics folyamatosan finomítja az integrált vezérlést, hogy egyszerűsítse annak működését, lerövidítse a beállítási időt és olyan funkciókat kínáljon, amelyek hozzájárulnak a ciklusidő csökkentéséhez.

Ismerje Meg a Sodick Legújabb Szikraforgácsoló Gépeit

Ismerje Meg a Sodick Legújabb Szikraforgácsoló Gépeit

A Sodick Europe örömmel mutatja be nagy pontosságú tömbszikraforgácsoló berendezéseinek új generációját: az AL40G és az AL60G típusú gépeit, amelyek a legújabb szikraforgácsolási technológiával, mesterséges intelligencia funkciókkal és precíziós hőkompenzációs rendszerrel vannak felszerelve, illetve a Sodick saját, piacvezető Lineáris Motorhajtás Technológiájával is.

 Sodick Újdonságok az EMO 2019 Kiállításon

Sodick Újdonságok az EMO 2019 Kiállításon

Sodick - A világ vezető szikraforgácsoló gépgyártója az idei EMO kiállításon is bemutatja az újdonságait, többek között a teljesen új ALC400P gépet. A huzalos gépek között ott lesz még az ALC800G, a tömbös szikraforgácsoló gépek közül pedig az AG60L és AG80L modellek lesznek láthatók.

LEANTOOL Koncepció - Szerszámok Egyszerűbben

LEANTOOL Koncepció - Szerszámok Egyszerűbben

A Bihler bemutatta az új LEANTOOL lineáris gyártórendszert, amellyel még egyszerűbb és hatékonyabb a stancolást/hajlítást igénylő alkatrészek gyártása. A GRM-NC stancoló-hajlítóautomatákhoz így sokkal gyorsabban és gazdaságosabban lehet szerszámot tervezni; az átállási idők tovább csökkentek, a szerszámköltségek is akár a felére redukálódnak, és a piacra kerülési idő is jóval alacsonyabb az alacsony szériájú gyártás esetén is. A standardizált rendszerben gyorsabb a tervezés és a gyártás is.

Huzalos szikraforgácsolás

Huzalos szikraforgácsolás

A mai huzalos szikraforgácsoló gépek szinte mindegyikével egyszerű dolga van a felhasználónak: program tervezése/importálása, technológiai paraméterek automatikus generálása, pozícionálás, és már mehet is a forgácsolás. Az automatizálás, CAD/CAM fejlesztések egyre elterjedtebbek, a gép kezelőjének a hatásköre pedig ezzel párhuzamosan egyre szűkül. De mi történik akkor, ha valamilyen technológiai probléma merül fel? Mi történik akkor, ha valamilyen módon mégis bele kell nyúlni a megmunkálás folyamatába?