Gyártóink

Az IC-Hungary Kft. Magyarországon és Romániában több mint 400 új és használt CNC szerszámgépet értékesített.

www.sodick.org

2006-tól a Sodick cég választott minket képviseletének. A Sodick japán gépgyártó már több évtizede jelen van Európán, az utóbbi években azonban a megbíz-hatóságnak, a teljesítménynek és nagyszerű szerviztámogatásnak köszön-hetően egyre elterjedtebbek mind a huzalos, mind a tömbös szikraforgácsoló gépei. Az általunk forgalmazott gépek:

Sodick huzalos szikraforgácsoló gépek

Sodick tömbös szikraforgácsoló gépek

Sodick startfúró gépek

Nagysebességű Megmunkáló központok

www.takumicnc.eu

A Takumi gépek 2021 óta találhatók meg kínálatunkban. Az általunk forgalmazott gépek:

5-Tengelyes Megmunkáló Központok

Grafitelektróda Marók

Nagysebességű Megmunkáló Központok

Vertikális Megmunkáló Központok

www.bihler.de

2005 óta vagyunk a BIHLER cég magyarországi partnere. A németországi Bihler stancoló, hajlító, hegesztő és összeszerelő automatái a legfejlettebb technológiát képviselik kategóriájukban.

www.stoeckel.de

A fentieken kívül a német Stöckel CNC vezérlésű precíziós köszörű gépeit is forgalmazzuk Magyarországon.

www.milltronics.com

Milltronics a HURCO csoport tagja.

A szerszámgépek gyártásával 1973 óta foglalkozó észak-amerikai Milltronics 2015 óta tagja a HURCO-csoportnak. A Milltronics első mérnökei a 70-es években az informatikai technológia fejlődését kihasználva vezérléseket fejlesztettek és építettek a gépekhez. A 80-as években elkezdtek „gépet építeni a vezérléshez”, és ezen a vonalon haladva jutottak el a mai fejlesztésekig. Az USA-beli Milltronics gépek 2007 óta találhatók meg kínálatunkban. A Milltronics nagy múltra tekint vissza szerszámüzemek számára létrehozott, manuális, betanító és CNC-üzemmódban is működtethető szerszámgépek fejlesztése és gyártása terén. A nagyon rugalmasan kezelhető és számos alkatrész legyártására alkalmas gépek rendkívül népszerűek a szerszám- és formagyártásban. Vertikális és horizontális megmunkáló központok marógépek és esztergák teszik tejessé a palettánkat.

X