Az IC-Hungary Kft. története

Az IC-Hungary Kft. története

Főoldal / Rólunk

Az IC-Hungary Kft. 1997-ben alakult német és magyar magánszemélyek kezdeményezéséből. Jelenleg 2 tulajdonosa van: Horváth Tamás és Uwe Schwarz. Központunk és bemutatótermünk Budapest közelében Szigetszentmiklóson található. Romániában (Brassó) van egy szerviz és értékesítési bázisunk.

Fő termékeink az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek és az ehhez szükséges kopó, csere és pótalkatrészek. Kínálatunkban továbbá megtalálhatók CNC megmunkáló központok és esztergák, lézerhegesztő és lézergravírozó gépek, ipari automaták és 3D fémnyomtató berendezések.

Cégünk megalakulása óta, több mint 25 éve foglalkozik CNC szerszámgépek szervizével, felújításával és karbantartásával a CNC szerszámgépek forgalmazásán kívül. Fõ profilunk a szikraforgácsoló gépek javítása, programozásának és kezelésének oktatása.

Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. 2006 óta vagyunk a Sodick gépek és 2007 óta a Milltronics gépek kizárólagos forgalmazói.

A japán Sodick cég 1998 óta kivétel nélkül lineáris motorokkal felszerelt gépeket gyárt. Ez alatt az idő alatt több, mint 60.000 szikraforgácsoló gépet értékesítettek, amelyek azóta is világszerte a mindennapokban megbízhatóan végzik a munkájukat. A cég már több évtizede jelen van Európán, az utóbbi években azonban a megbízhatóságnak, a teljesítménynek és nagyszerű szerviztámogatásnak köszönhetően egyre elterjedtebbek mind a huzalos, mind a tömbös szikraforgácsoló gépei.

Sodick
Takumi

Takumi a HURCO csoport tagja.

Milltronics

Milltronics a HURCO csoport tagja.

BihlerStöckelYan Yang
Sumaris LaserPoint

A Sodick egyedülállóan továbbra is 10 éves garanciát vállal a lineáris motorokra, a hajtásrendszerre és a pozícionálási pontosságára.

A Milltronics a lineáris vezetőkkel ellátott vertikális megmunkáló központok és esztergák széles skáláját kínálja. Gépei megfelelnek a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb feladatoknak is. Míg a mozgástartomány, az orsófordulatszám, a teljesítmény és a felszereltség széles skálán váltakozik, addig legfontosabb jellemzők és a legjobb tulajdonságok változatlanok maradnak.

2005 óta a kínálatot a németországi Bihler stancoló, hajlító, hegesztő és összeszerelő automatái egészítik ki és a legfejlettebb technológiát képviselik kategóriájukban.

A Bihler technológia a vágás, hajlítás, stancolás, összeszerelés kombinációja egy integrált gyártási folyamatba. A nyersanyag kivágásával kezdve a Bihler gépek egy teljesen automatizált összeszerelő automatában egyesítik a fő technológiákat, úgy mint a hegesztést, stancolást, csavarozást, válogatást, vizsgálatot, csomagolást. A Bihler új NC gépei rugalmasságot, termelékenységet nyújtanak a felhasználónak, emellett takarékosak az erőforrásokkal.

A Hurco Csoport 2015 júliusában a tajvani Takumi Machinery-t és 2021 végén az amerikai Milltronics CNC Machines céget vásárolta meg.

2021 óta vagyunk a Takumi gépek kizárólagos forgalmazói. Az általunk forgalmazott gépek: 3-5 tengelyes vertikális és horizontális megmunkáló központok.

A fentieken kívül a német Stöckel CNC vezérlésű precíziós köszörű gépeit is forgalmazzuk Magyarországon.

Cégünk 25 év alatt ma már több mint 350 elégedett partnerrel dolgozik együtt a szikraforgácsolás területén.

Kérjen személyre szabott árajánlatot az „Ajánlatot kérek!” gombra kattintva, küldjön emailt, vagy hívjon minket!

+36 20 336 9706

IC-Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós,

Ozsvári u. 2

info@ichungary.hu

Tekintse meg részletes videónkat használt CNC szerszámgépeinkről árakkal és fontos műszaki adatokkal!