Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új Szikraforgácsológép Modellek a Sodicktól


• az alapkategóriás VZ300L, • az extra méretű AG1200L • és a mikro megmunkálásokra alkalmas AP250L modellek
Letöltés
A
A japán székhelyű vezető szikraforgácsoló gép gyártó a Sodick 3 teljesen új huzalos szikraforgácsoló gép modellt mutatott be világszerte a legutóbbi szerszámgép vásárokon: • az alapkategóriás VZ300L modellt, • az extra méretű AG1200L • és a mikro megmunkálásokra alkalmas AP250L modelleket. A VZ sorozat gépei rendelkeznek mindazokkal az alap jellemzőkkel, melyek minden Sodick szikraforgácsoló gépben megtalálhatóak. A legfontosabbak ezek közül a lineáris motorok és lineáris mérőlécek alkalmazása, amelyek ideális megoldást kínálnak a nagy sebességű megmunkálásokhoz és a megfelelően gyors reakcióidő eléréséhez. Mindezek mellett a Sodick garantálja, hogy a gép kezdeti pontossága soha nem rosszabbodik. A Sodick minden lineáris motorral felszerelt gépére egyedülállóan 10 év garanciát ad. Egyetlen más gyártó sem ad ilyen mértékű garanciát a hajtásokra és a tengelyek pontosságára. A Sodick kompakt VZ300L-es gépe kiváló ár érték arányt képvisel. Garantált minőségben és megbízhatósággal egyesíti magában a Sodick gépek összes előnyös tulajdonságát, mindezt elérhető áron. A gépek teljesítőképessége és felszereltsége a megszokott Sodick színvonalat mutatja: Heart NC integrált tervező rendszer, továbbfejlesztett sarokfigyelő funkció és új generátor ’active-control’ kisülési technológiával. Az AQ1200L típusú nagyméretű huzalos szikraforgácsoló gép a turbinagyártás és a repülőgépipar számára kínál egyedülálló megoldásokat. A spektrum másik végén található az új AP250L modell, amely kis átmérőjű huzalokra lett kifejlesztve. A gép olajjal árasztja el a munkadarabot, amely lehetővé teszi az igen vékony 0,03 mm-es huzallal történő megmunkálást és felületi érdességben akár a 0,02μmRa érték elérését. A mikro megmunkálások során az olajban történő szikraforgácsolásnál sokkal kisebb és jobban szabályozható a szikraköz. Ez abból következik,hogy az olaj elektromos ellenállása jóval nagyobb, mint a vízé. További előnye az olajjal történő megmunkálásnak precíziós vágásoknál, hogy a keményfém megmunkálásánál a kobalt lerakodás jelentősen csökken. Vízzel történő keményfém megmunkálás során ugyanis a kötőanyag, a kobalt, a felszínre rakódik, ami kedvezőtlenül befolyásolja az anyag keménységét. A gép szimmetrikus felépítése a géptest levegős és folyadékhűtése és az alkalmazott kerámia alkatrészek szuperpontos pozícionálást tesznek lehetővé.