Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

MAG LASER gravírozó


Telephelyünkön megtekintheti az OR-Laser legkisebb gépét, a MAG LASER-t

A lézertechnológia töretlenül fejlődik, egyre elterjedtebbek a lézergépek a megmunkálóiparban.  A lézergravírozás csak csekély részét képezi ennek az iparágnak, ennek ellenére az OR-Laser nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a legkisebb gépükkel is kiváló minőséget nyújtsanak. 

http://ichungary.hu/ujegyedigep.php?azonosito=301&gepkat=203

S
zigetszentmiklósi telephelyünkön megtekintheti ezt a gépet, továbbá próbamegmunkálás során saját maga is meggyőződhet a lézertechnológia előnyeiről.