Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új Sodick szikraforgácsoló gépek!


Tekintse meg Sodick új SL szériáját!

"Ha piacvezető szerepet szereténél betölteni, akkor midnen területen a legjobbnak kell lenned"- ez a Sodick vállalat filozófiája. Ezzel összhangban megjelent a Sodick legújabb családja, az SL széria. Az SL sorozat gépeiben megtalálhatóak az eddig sikerrel bevált Sodick-technológiák, mint például a lineáris motorok, a kerámia alkatrészek, a Sodick Motion Control vezérlés, és az energiatakarékos működés. Ezek mellett azonban újdonságokat is találhatunk a gépekben. Többek között ilyen az új design, amely az erősebb gép konstrukcióval még ponosabb megmunkálást tesz lehetővé, valamint a digitális Smart Pulse generátor, amely jelentősen növeli a megmunkálás sebességét. 

A legjobbak még jobbak lettek:

SL400Q 

SL600Q 

SL400G 

SL600G