Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Új és használt CNC Szerszámgépek

Ismerje meg a Milltronics új vezérlését.


Bemutatjuk a Milltronics vezérlések előnyeit
A kezelők több ezer órát is eltölthetnek a CNC gépek vezérlő panelje előtt. Nagyon fontos tehát, hogy a kezelés a legkifinomultabban és a lehető legkönnyebben történjen. A vevők igényeit szem előtt tartva a Milltronics innovatív, hatékony CNC vezérléssel és könnyen használható kezelőpanellel ellátott, minőségi szerszámgépeket gyárt. A Milltronics Centurion vezérlésének tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek az átláthatóságra és az egyszerű kezelhetőségre. A centurion vezérlés amellett, hogy különösen könnyű kezelni, versenyképes az összes közkedvelt vezérlés típussal. A vezérlés a duál processzorok előnyeit kihasználva két processzort használ, megosztva a számításokat. A PC alapú centurion vezérlés egy pentium processzort használ a kezelőfelület, és egy nagy teljesítményű 32 bites Motorola processzort a mozgás vezérlésére. A PC vezérlésnek köszönhetően az adattárolási kapacitás és a memória egyszerűen bővíthetők. A centurion vezérlések szerkezete lehetővé teszi a munkahelyi számítógépes hálózathoz való kapcsolódást, kihasználva a hálózatba kapcsolt számítógépek közti nagysebességű adatátvitel és megosztás minden előnyét. A párbeszédes programozás nem csak gyors és könnyű, hanem kivételesen hatékony is. Nincs szükség a bonyolult G és M kódok használatára. A szerszámpálya lefelé léptetéséhez szükséges bonyolult alprogram egybefűzések egy egyszerű eseménnyé csökkenthetők.