Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Milltronics

ML26


A Milltronics ML16, ML18, ML22 és ML26 szerszámüzemek és nehéz alkatrészek gyártására lettek tervezve, mivel dupla, Turcite felületű vezetőkkel, orsók széles skálájával és forgácseltávolítóval is rendelkeznek. Minden ML modellt lehet manuálisan, hagyományos vezérléssel, vagy Fanuc kompatibilisan is rendelni, így akár egy akár több ezer alkatrész is hatékonyan legyártható rajta. Minden ML modell rendelkezik befogó-védővel és biztonsági ajtóval is.


Gép telepítési mérete (mm)
2390 x 3050
Orsók széles skálája
Turcite felületű vezetők
Minden hozzáadott ágyhossz kb. ugynannyi mm-rel növeli a gép teljes hosszát.
Repeatability (mm)
0.005
Pozícionálási pontosság (mm)
±0.00635
Maximum előtolás (mm/m)
12540
Gyorsjárat (m/m)
12.7
Orsó sebesség - Standard ford/perc
30 - 1600
Orsófurat (mm)
80
Átfordulás a keresztszán fölött (mm)
410
Átfordulás - átm/hossz (mm)
890/320
Elérhető csúcstávolságok (mm)
1140
Átfordulás az ágy fölött (átm.) (mm)
685
Opcionális teljesítmény (kw)
18/11
Gép súlya (kg)
4300
Forgácseltávolító

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
három + őt