Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Milltronics

RW 15


Kis méretű, kompakt megmunkáló központ, kompromisszumok nélkül a teljesítmény, a minőség és az integritás terén.

A gépszerkezet kiváló szerszámkompenzációt és tompítást eredményez. Bár a lineáris vezetőkkel ellátott gépek számos előnyt nyújtanak mint a kompakt gépek, mégis a kisebb és könnyebb (3 tonna körüli) szerkezetű gépek nagy előnye a tompításból ered, amit a tömör csúszó vezetős szerkezet ad. A Milltronics két kompakt megmunkáló központot kínál, amelyek biztosítják ezt az előnyt, továbbá minden olyan vezérlés tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a VM lineáris vezetőkkel ellátott megmunkáló központban is megvannak.X / Y / Z mozgástaromány (mm)
760 x 355
Egyfázisú árammal is működtethető
Standard vízszintes szerszámváltó
Hihetetlen teljesítmény a kis méretük és a borítás miatt
ATC (automata szerszámváltó)
16 zsebes vízszintes
Opcionális teljesítmény (kw)
13/9 kw
Teljesítmény (kw)
9/7.5 kw
Munkaasztal mérete (mm)
760 x 355
Gép súlya (kg)
2950
Nagy mértékű tompítás a tömör csúszó vezetős szerkezetnek köszönhetően

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
egy + nulla