Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Sodick

EXC100L

Belépés a nano világba

A Sodick legprecízebb gépe is golyósorsó mentes lineáris motor hajtást használ, így biztosítja különlegesen nagy pontosságot.Ez a világon az első olyan gép, amelyben teljesen kontaktusmentes XY kersztasztal található. Sűrített levegős lineáris vezetőket használ. Mivel nincs mechanikai kontaktus, ezért a gépet magasfokú stabilitás és megbízhatóság jellemzi. Ha ezt a Sodick által több év alatt fejlesztett, tökéletesített SMC(Sodick Motion Control) vezérlővel párosítjuk a lehető legjobb teljesítményt érhetjük el . Ezenfelül a megmunkálásnál egy nagy felbontású lineáris mérőléc áll rendelkezésre, amivel 0.01µm (=10 nm)-es pontosságot érhetünk el. A gépet egy folyadékhűtő-rendszer tartja optimális hőmérsékleten, ezzel is biztosítva a megmunkálás precizitását.


X / Y / Z mozgástaromány (mm)
100 x 120 x 100
Huzalvég eltávolító
Feszültség stabilizálás
Kijelző
TFT (15 inch)
Lineáris üveg mérőléc
X, Y, U V tengelyeken
LAN interfész
Fine Measuring Control FMC
Újraindítás funkció (UPS)
Hűtő
Huzalfeszítés ellenőrzés
Super PIKA O/W felületsimítás
Csúcs-sebességű automatikus huzalbefűző AWT
H-AWT
Sodick Sarok-kontrol SFCC
Elektrolízis-mentes SUPER BS generátor
U / V mozgástartomány (mm)
20 x 20
Max. munkadarab mérete (mm)
150 x 150 x 60
Max. munkadarab súlya (kg)
10
Vezérelt tengelyek
5
Huzalátmérő (mm)
0.03 - 0.1
Huzalfeszítés (N)
0.5 - 10
Max. huzalsebesség (mm/s)
250
Fokos vágás 100 mm magasságnál
+/- 6° (60mm)
Lineáris motor az X,Y,U,V tengelyeken
Kerámia alkatrészek
Vezérlés LQ1W

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
őt + nyolc