Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Sodick

AQ750LH

600mm-s munkadarab vastagságig

Az AQ750LH gép felszereltségéhez szintén hozzátartozik a 3 oldalú lesüllyeszthető tartály; egy forradalmian új design, ahol a munkatartály teljes egészét le lehet süllyeszteni, így megkönnyíti a nagy munkadarabok ki- és behelyezését. A Sodick új technológiája a legjobb hozzáférhetőséget biztosítja a géphez, így teljesen alkalmas az automatizált termelésre is. A LQ33W csúcs-sebességű generátor szintén a Premium gépek alapfelszereltségéhez tartozik, a K-SMC (Sodick Motion Control) vezérlés-technológiával együtt, ami folyamatosan figyeli a tengelymozgásokat, és másodpercenként 500-szor ellenőrzi és helyesbíti a szikraközt. A Premium gépek elérik a 380 mm2/perc vágási sebességet is. Továbbá az AQ750LH gép is tartalmazza a Sodick Super Pika felületsimító áramkörét, ami extra-finom felületet biztosít (Ra 0,1µm), ami a legtöbb esetben feleslegessé teszi a további csiszolást.


X / Y / Z mozgástaromány (mm)
750 x 500 x 600
Feszültség stabilizálás
Dielektrikum hűtő
Kijelző
TFT (15 inch)
Integrált 3D-CAM rendszer, lehetővé teszi a 3D-s fájlok közvetlen importálását és NC programmá való alakítását(premium kivitel)
Lineáris mérőléc
X, Y, U, V tengelyeken
Lineáris üveg mérőléc
X, Y, U, V tengelyeken
LAN interfész
Fine Measuring Control FMC
Újraindítás funkció (UPS)
Huzaldaraboló
Huzaltartó max 20 kg tekercshez
Jumbo huzaltekercs adagoló 20 kg-os tekercshez
Huzalvég eltávolító
Csúcs-sebességű automatikus huzalbefűző AWT
U / V mozgástartomány (mm)
770 x 520
Max. munkadarab mérete (mm)
1050 x 750 x 500
Max. munkadarab súlya (kg)
3000
Vezérelt tengelyek
5
Huzalátmérő (mm)
0.15 - 0.3
Huzalfeszítés (N)
3 - 23
Max. huzalsebesség (mm/s)
420
Fokos vágás 100 mm magasságnál
+/- 30°
Lineáris motor az X,Y,U,V tengelyeken
Kerámia alkatrészek
Elektrolízis-mentes SUPER BS generátor
Sodick Sarok-kontrol SFCC
Automatikus vízszintszabályozás


AQ sorozat bemutatkozikKérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
kilenc + hat