Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Sodick

AP250L

Precíz alkatrészekhez -- Olaj Dielektrikummal

Az AP250L gépnél a lineáris hajtásnak és a portál felépítésnek köszönhetően javulást értünk el a pozicionálási, valamint a megmunkálási pontosság terén. A tengely mozgatása teljes mértékben optimalizált, a szerkezeti megoldásoknak köszönhetően pedig minimalizáltuk a gyors tengelymozgások miatti strukturális deformálódást. A dielektrikum szintjének és a hűtőjének az új szabályozása garantálja a megbízható megmunkálást, rögtön a gép bekapcsolásától kezdve. Az LP2W az ötödik generációs EDM technológia, ami már alkalmazza a „Perfect Active Control” vezértlést, mely lehetővé teszi a tengelymozgások és a nagy sebességű szikra egyidejű irányítását 1Gbit/sec gyorsaságú soros kommunikációs technológiát alkalmazva. Az olaj dielektrikummal működő gépeknél megtalálható az Eco Cut O, aminek a segítségével olyan megmunkálási sebesség érhető el, mint víz dielektrikum használata esetén és emellett Ra 0.15μm sima felületet hozhatunk létre. A háromoldalú automatikus tartályajtó lehetővé teszi a tartály könnyű megközelítését a gép mindkét oldaláról, ezzel biztosítva az ergonomikus, felhasználóbarát működtetést.


Hőmérsékletnek ellenálló gép konstrukció
Feszültségstabilizátor
Munkaasztal - padló távolsága
1080 mm
Dielektrikumtartály külső méretei
600 mm
Dielektrikumtartály térfogata
375 l
Huzalátmérő
Ø 0.05~Ø 0.20 (Ø 0.03 opcionális)
Megszakításmentes tápellátás (USV)
1 Gbit/sec kommunikációs technológia
LAN csatlakozó
Vezérelhető tengelyek száma
5
LP2W generátor
Levegőáram
0.5 MPa, 30 NL/min
Energiatakarékos működés
USB csatlakozási lehetőség
Nagysebességű automata huzalbefűzés
Mozgástartomány(X,Y,Z)
250 x 150 x 120
Max. munkadarabméret
400 x 270 x 100 mm
Max. munkadarabsúly
80 kg
U/V tengely mozgástartománya
35 x 35
A gép méretei
2395 x 2692 x 2095 mm
A gép súlya
3900 kg
Fokos vágás
±7° (120 mm magasságban)
10 év garancia a pozícionálási pontosságra
Lineáris motor hajtás az X,Y,U,V tengelyen
Kerámia alkatrészek
15\" érintőképernyő
Sarokvezérlés





Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
kettő + kettő