Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
TEK4

FHD EDM

Nagysebességű EDM fúró

A negyedik generációs FHD a TEK4 legújabb EDM technológiájával rendelkezik. Az  FHD rendszer kétféle kiveitelben létezik; egy a kisebb és közepes méretű alkatrészekhez, és egy XL kivitel a nagyobb, nehezebb munkadarabokhoz, mint pl. IGT alkatrészek. A negyedik generációs EDM generátorban 500 program van, változtatható paraméterekkel. Ezáltal javul a furatkezdés, és az áttörés minősége is. Az elő-áttörés, és az áttörés érzékelő az alapkivitel része. Az alkatrészek érzékelésére és kalibrálásra beépített mérőfej található a gépben. A negyedik generációs FHD-vel egyszerűen készíthetünk 3D furatokat. A 3 tengelyes CNC szikrázásnak köszönhetően a komplexebb formák sem okozhatnak gondot.Mozgástartomány (X, Y, Z)
700 x 300 x 400 mm
A-tengely
360° (+/- 180°)
C-tengely
360°
Z2-mozgás
415 mm
Max. munkarabsúly
20 kg
Furat átmérő
0.25 - 10 mm
3D furat
Áttörés érzékelő

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
hat + három