Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Bihler

RM NC

A világ leggyorsabb stancoló-hajlítógépe

"A világ leggyorsabb hajlító-stancológépe" - ezt mondhatjuk el az új RM NC, valamint GRM NC gépekről. Az NC vezérlésnek köszönhetően a gép sebessége átlagosan 95%-al, gyakorlatilag a kétszeresére nőtt a hagyományos rendszerekhez képest. Az átszerelési idők drasztikusan lecsökkentek. A számtógépes vezérlésnek köszönhetően az átszerelést 2 gombnyomással elvégezhetjük - kevesebb a kiesett üzemidő - jobb a termelékyenység. 
A rendszer kezelése egyszerű, ezenfelül kompatibilis a régi RM szériás gépekkel.
Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
egy + hat