Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Bihler

MCS 05

Multicenter Sprint

Egyben rugalmas és gyors gyártórendszer 

 

A Multicenter Sprint gyártórendszer két megmunkálási oldalon ötvözi a radiális és lineáris megmunkálási technológiát, ezért joggal kapta a "sprint" nevet. Mindkét oldalt használhatjuk külön, de rugalmasan automatizálhatjuk is őket a kombinált megmunkálásban is. Az MCS széria egyedülálló módon ötvözi a gyorsaságot és a gazdaságosságot, és kiemelkedik a magas precizitásával és minőségével a gyártási folyamatban. 

Az MCS5 kiemelkedően nagy 500 löket/perc sebességgel a magas elvárásoknak tesz eleget. Ezek a nagysebességű stancolóautomaták a szerszámipar nagy több részén felhasználhatók: autóipar, elektronika/elektrotechnika, rögzítéstechnika és akár ékszeripar.

 Löketszám
fokozatmentes 5-500 löket/perc
Hajlítószán
50 kN, löket max. 50 mm
Max. megmunkálható anyagméret
szalag 60 mm, huzalátmérő 6 mm
Gép mérete
3360 x 2250 x 2390 mm
Gép tömege
5000 kg
Nyomórerő
300 kN, 16 mm löket
Előtolás hossz
160 mm
NC-előtolás
tetszőleges

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
kilenc + kilenc