Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Bihler

RM 40 B

RM széria, stancoló, -hajlítógép

Kiemelkedő precízió és produktivitás a perselygyártásban Az új fejlesztésű RM 40 B perselygép igazi nagyteljesítményű gép. Ahol a többi gép elérte a teljesítőképessége határát, az RM 40 B ott kezd csak igazán dolgozni! Akár 400 persely/perc gyártása sem okoz gondot ennek a gépnek. Napról napra, kiváló minőségben. A gép gyártósora hengeres, egyenes perselyek valamint peremes perselyek gyártására lett optimalizálva. A gyártás gyors, pontos, a szerelési idők pedig különösen lerövidültek. A gyors szerszámváltás kulcsfontosságú a mai gyártásban. A kezelés egyszerűségéről egy 15 colos érintőképernyő gondoskodik.


Löketszám
Egyenes henger persely: 400/perc
Gép mérete
2020 x 1330 x 2030 mm
Gép tömege
3000 kg
Persely átmérő
6-18 mm
Perselyhossz
max. 40 mm
Szalagszélesség
1,5-40 mm

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
nyolc + három