Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Bihler

RM 40 P

RM széria, stancoló, -hajlítógép

RM 40 P - Nagy erő, nagy munkatér. Ezek az RM 40 P legnagyobb erőségei. A gép újfajta gyártási lehetőségeket kínál a felhasználónak - legyen szó egyszerű huzalokról, szalagokról vagy akár bonyolultabb alakatrész-csoportokról. A nagy keménységű acélokat is könnyen és pontosan munkálhatjuk meg ezzel a géppel. A sajtoló egység külön modulként kapott helyet az új gép elrendezésében. Így a munkalemezre nagyobb hely jut, ami könnyebb hajlítást, hegesztést, menetezést, csavarozást tesz lehetővé, ezenfelül a gép átláthatóbb, és könnyebb a hozáférés a szerszámokhoz. A gép a legmodernebb vezérlőelektronikával rendelkezik, ez is biztosítja a biztos, produktív termelést.


Löketszám
5-350/perc, fokozatmentesen állítható
Hajlítószán
60 kN, löket max. 50 mm
Max. megmunkálható anyagméret
60mm (kérésre növelhető), huzalátmérő 4 mm
Gép mérete
3090 x 2020 x 2320 mm
Gép tömege
3900 kg
Nyomórerő
200 kN, löket max. 12 mm

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
hét + hét