Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
OR-Laser

IQ LASER LS

Mobil, kézi lézerhegesztő-rendszer

Az IQ Laser LS egy olyan mobil lézerhegesztő rendszer, amelyben a fejlesztéseknek köszönhetően saját kezűleg végezhetjük a megmunkálást. Ahogyan sok OR-laser gépben, ebben is nagy teljesítményű dióda-pumpált lézert találhatunk. A gép funkciói megkönnyítik és meggyorsítják a megmunkálást:

Mozgásérzékelő: A kézi egységben beépített mozgásérzékelő és egy kiváló minőségű CMOS-kamera található. A kamera segítségével teljesen megfigyelhetjük a folyamatat, a mozgásérzékelő pedig megakadályozza a kamerakép elfordulását.

Vezetősín: További tartozék a vezetősín. Erre ráerősíthetjük a kézi egységet, így bámiféle megerőltetés nélkül teljesen egyenes vonalban hegeszthetünk.

A vezetősíneknek különböző méretben és kivitelben is elérhetőek.

Kezelés érintőképernyőn keresztül: A lézerrendszer kezelését egy 10"-os érintőképernyőn keresztül tehetjük meg. Minden fontos funkció pár kattintással elérhető.

A technikai adatok közvetlen megadása mellett lehtőségünk van a régebbi beállítások előhozására is.Lézertípus
Nd:YAG
Hűtés (teljesítményenként változó)
Gép tömege
40 kg (üresen)
Gép mérete
420 m x 500 mm x 636 mm
Hálózati feszültség
230V 50 Hz
Fókuszátmérő
0.2 - 0.8mm / 0.1 - 2.0mm
Impulzusfrekvencia
0.1 - 100 Hz
Impulsustartam
0.4 - 50ms / 0.1 - 50 ms
Max. impulzus energia
15J / 30J
Impulzus csúcsteljesítmény
1.5kW /3kW
Max. közepes teljesítmény
160W / 300W
Diódapumpált lézer

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
nulla + kettő