Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
OR-Laser

MAG LASER

Lézeres gravírozás

Gravírozás felsőfokon

A MAG LASER BOX olyan felhasználóknak készült, akik 10 kg-nál kisebb alkatrészeken szeretnének dolgozni. A 130 x 130 mm-es írási terület alkalmas kis szériás, vagy akár egyedi alkatrészekhez, géptáblák írásához. A 250 x 210 mm-es asztal a Z-tengelyen motorikusan mozog, 120 mm magasságban. A gép rendelkezik elszívó-berendezéssel. Ez garantálja a tiszta munkát és a környezetbarát használatot. A teljesen zárt háznak köszönhetően az egyes lézerosztályhoz tartozó gép a DIN EN 60825-1 szabvány szerint bármiféle védőberendezés nélkül is használható bármilyen helységben. 

Rugalmasan integrálható

A MAG BASIS csak egy lézerfejet és hálózati tápellátást tartalmazza. Ez a konstrukció azok számára lehet érdekes, akik már rendelkeznek valamilyen lézer-rendszerrel. A MAG BASIS egyszerűen integrálható, hasznos lehet sorozatgyártásban, vagy akár egyedi alkatrészeknél is. A kialakításának köszönhetően nincsen korlát az alkatrészek nagyságára. Egyszerúen integrálható a már meglévő lézerrendszerre.

A BIG BOX nagyobb munkatérrel rendelkezik, akár 115 kg-os munkadarabot is gravírozhatunk.

A MAG különböző teljesítményszinteken elérhető: Ha csak műanyaggal dolgozik teljesen elégséges a 10W-os lézerfej. A nagyobb teljesítményű verziókkal (30-50W) azonban nagysebességgel szinte bármilyen anyagra dolgozhat: keményfémre, kerámiára, üvegre.

Kérjen mintát, megtaláljuk a megfelelő konstrukciót!Lézertípus
Nd:YAG
Max. közepes teljesítmény
15 W
Impulsustartam
8-40 ns
Impulzusfrekvencia
3-200 kHz
Hálózati feszültség
230 V (1 fázis, 50-60 Hz)
Gép mérete
500 x 105 x 400 mm
Sugárminőség
kisebb mint 1.2
Pozícionálási pontosság
kisebb mint 10 μ rad

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
nyolc + nulla