Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
OR-Laser

HTS MOBILE

Lézertechnológia kis és nagy szerszámoknak

Extrém erős, robusztus, mégis alkalmazkodó

A HTS Mobile ötvözi a rugalmasságot és stabilitást, amire szükség lehet kisebb alkatrészek javításánál, pl. repülőgépiparban, vagy akár nagyon présformák gyártásánál, pl. lökhárítók esetében. A HTS rendszert egyszerűen mozgathatjuk, és a fékeknek köszönhetően stabilan pozicionálhatjuk. A tengelyek mozgatása Joystickkal lehetséges, mozgástartományuk kivételesen nagy. A rendszer választható analóg vagy digitális Joystickkal, betanítás funkcióval. A hegesztési pozíció ezeknek köszönhetően 100µm pontossággal beállítható.

A mozgatható rezonátornak és az állítható karoknak köszönhetően nagy munkadarabok is megmunkálhatóak formától és pozíciótól függetlenül. 3D-s geometriákat is könnyedén készíthetünk. A stabil, érős felépítésnek köszönhetően a gép karja meghosszabbítható/magasítható, így még nagyobb utat be lehet járni egy hegesztési folyamat során. Az elhajlító optikának köszönhetően mindenhol lehetséges a megmunkálás.

 Lézertípus
Nd:YAG
Max. közepes teljesítmény
200 W
Impulzus csúcsteljesítmény
9 kw
Max. impulzus energia
100 J
Impulsustartam
0.4 - 20 ms
Impulzusfrekvencia
1 - 20 Hz
Fókuszátmérő
0.2 - 2 mm
Változtatható sugárátmérő
10x nagyítású binokular
Tengelymozgatás joystick segítségével
Motorosan vezérelt Z-tengely
Z-tengely mozgástartomány
570 mm
X/Y mozgástartomány
700 x 400 mm
Egyenes,- és körpálya vezérlés
Pozícionálási sebesség
0,5 - 15 mm/s
Kezelés Joystick-kal
LED világítás
Vész-Ki kapcsoló
Lámpa
Kisfeszültségű hálózat (24 VDC)
10 colos érintőképernyő
Belső levegő-víz hűtőrendszer
Erős acél felépítés, nagy teherbírású kerekekkel
Gép mérete
950 x 1550 x 1250 mm
Gép tömege
370 kg
Hálózati feszültség
400V (3 fázis, 50-60Hz)
Védőgáz


HTS MOBILE bemutatóKérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
hat + három