Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
OR-Laser

ROBOLASER

Egy gép, három technológia

ROBOLASER: Egy berendezés, 3 féle technológia

Hegesztés, keményítés vagy felvivő hegesztés; a ROBOLASER egy olyan rendszer, amellyel mind a három folyamat maradéktalanul elvégezhető. 

A hegesztésnél változtatható a varrat szélsessége 15mm-ig, análkül, hogy csökkentenénk a felületre eső teljesítményt. Így lehetővé válik különböző varratformák esetén is a kiváló minőségű hegesztés. A magas sebességnek köszönhetően kisebb lesz a varratok szélessége, ezáltal a melegedési zóna. Az anyagban keletkező feszültségek így jelentsebben kisebbek, mint a hagyományos ívhegesztésnél. Hegeszthetünk hozzáadott anyaggal, vagy anélkül. 

Berendezsé tartalmazza:
- 1 kW lézer

- ipari robot forgó tengellyel

- különböző optikák a hegesztéshez

-speciális fúvókák

-porfúvó berendezés

 320x240 felbontású érintőképernyő
Lézertípus
Üvegszál lézer
Max. közepes teljesítmény
1000 W
Fókuszátmérő
0.15 mm
Gép mérete
4000 x 2000 x 2000 mm
Gép tömege
400 kg

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
hét + egy