Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
OR-Laser

ECO2600

Költségkímélő lézerhegesztő rendszer - 100W

A gazdaságosság és a nagyszerű design találkozása


Az alacsony költségű, kis szériagyártásra szánt lézerhegesztőgépek iránti növekvő igény arra indított minket, hogy megalkossunk egy új lézerhegesztő rendszert, ami kielégíti az egyéni szükségleteket. A fejlesztésnél felhasználtuk az eddigi saját, jól bevált praktikus megoldásokat, emellett azonban a vevőink javaslatait is figyelembe vettük. A gondos tervezésnek köszönhetően ez a lézerhegesztő rendszer könnyen kezelhető, a munkavégzés hatékony és gyors. Győződjön meg személyesen a gépek kiválóságáról.

ECO Laser System: Költségkímélő gép kompromisszumok nélkül

Ez az új fejlesztésű, alacsony költségű beszálló kategóriájú gép különlegesen jó megoldás a kisebb – fiatalabb vállalatoknak, akik szeretnék megtenni az első lépéseiket a lézerhegesztés területén. Természetesen azoknak is kitűnő választás, akik a már meglévő lézerhegesztő gépparkjukat szeretnék bővíteni. Kicsi, kompakt gép, amely pillanatok alatt készen áll a precíz megmunkálásra, eleget téve a szerszámgyártásban fellépő növekvő igényeknek. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a gép kezelése egyszerűbb lett. A motorikusan vezérelt asztal (X/Y/Z)- melynek teherbírása 150 kg – lehetővé teszi a tengelyek egyidejű mozgatásánál történő lézerhegesztést. A motoros forgó tengellyel mindezt 4 tengelyen tehetjük meg.

Opciók

Mágneses rögzítőgolyó: Egyszerűen lehet vele rögzíteni a kisebb munkadarabokat, így a mikroszkóp alatti vizsgálat is könnyebb.

X/Y megmunkáló asztal: Automatikus mozgás két pont megadásával, egyszerű kezelhetőség

Forgó tengely: Manuális, vagy motoros, jó megmunkálást biztosít a kerek testek megmunkáláshoz.

CCD színes kamera, eltérítő optika 5˚- 25˚ (pl. ülő munkánál kényelmesebb megtekintést tesz lehetővé a megmunkálásnál), mechanikai fókuszhosszabbítás, teleszkópos fókusz (fokozatmentes fókuszállítás), biztonsági lézerellenző (véd a visszavert lézersugarak ellen), védőszemüvegek, védőfal.

Speciális tartozékok: Védőgáz fúvóka (a védőgáz finom pozicionálásához), reduktor (az optimális gázmennyiség beállításához), fogyó alkatrész tartalékok (a lézerberendezés karbantartásához és tisztításához)Lézertípus
Nd:YAG
LED világítás
Vész-Ki kapcsoló
Kisfeszültségű hálózat (24 VDC)
Belső levegő-víz hűtőrendszer
4 tengelyes vezérlés
Gép mérete
472 x 1270 x 1160 mm
Gép tömege
190 kg
Kezelés Joystick-kal
Pozícionálási sebesség
0,5 - 15 mm/s
X/Y tengely mozgatása léptetőmotorokkal
10x nagyítású binokular
Max. közepes teljesítmény
100 W
Impulzus csúcsteljesítmény
3.5 kW
Max. impulzus energia
60 J
Impulsustartam
0.4 - 20 ms
Impulzusfrekvencia
0.5 - 20 Hz
Fókuszátmérő
0.2 - 2 mm
Hálózati feszültség
240 V (50/60 Hz, 1 fázis)
Lézerrezonátor rezonátor mechanikával
Változtatható sugárátmérő
Védőgáz


ECO LASER bemutatóKérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
kilenc + kilenc