Új és használt CNC Szerszámgépek

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb szerszámgép kereskedésében. Kínálatunkban megtalálhatóak az új és használt huzalos, valamint tömbös szikraforgácsoló gépek, CNC megmunkáló központok és esztergák is. Szikraforgácsolásban a japán SODICK céget, marás esztergálás területén pedig az amerikai MILLTRONICS céget képviseljük. A fenti kínálatunkat OR-LASER lézerhegesztő gépei egészítik ki.
SODICK, Huzalos és tömbös szikraforgácsoló valamint startfúró gépek milltronics, CNC Megmunkáló központok, marógépek, esztergák bihler, vágó, hegesztő, hajlító automaták MAC-TEC OR-LASER, lézerhegesztő berendezések TEK4, EDM lézeres fúrógépek
Sodick

AQ 300L

300 x 200 x 200 mm

Sodick Lineáris Technológia

A Sodick úttörőként vezette be a lineráis motorok használatát a szerszámgépeiben. Az AQ300L modellben is lineáris motorok találhatók. Nincsen golyós orsó, nincsen holtjáték, nincsenek kopó alkatrészek; ez biztosítja a rendszer tartós pontosságát. 

Felhasználóbarát vezérlés, integrált tervezőszoftver


A gép LN1W vezérléssel rendelkezik, amely a Sodick saját fejlesztése. A gép felhasználása egyszerű, az integrált Heart NC CAD tervezőprogrammal pedig könnyedén tervezhetünk komplex programokat is, amelyet a gép rögtön NC-kódra fordít.

Az U/V tengelyek mozgástartománya 80 x80 mm, ezáltal akár 20 fokos félkúpszöget is vághatunk a géppel. 

 Gyártási év
2005
Üveg mérőlécek
Vágási szög
+/- 20 fok
Kerámia alkatrészek
Hűtőegység
max. munkadarab súlya
Huzalátmérő
0.15-0.3 mm
Vezérlés típusa
LN1W
Lineáris motorok az X,Y,U,V tengelyen
U,V tengely mozgástartománya
80 x 80 mm
Elárasztásos megmunkálás
Automatikus huzalbefűzés
max. munkadarab súlya
300 kg
Mozgástartomány (x,y,z)
300 x 200 x 200 mm
Ethernet csatlakozó

Kérje ajánlatunkat most!


Név/Cégnév *
Telefon *
Email *
őt + kilenc